Autolasien tummennukset alk 80€

• Tummennuksille myönnetään elinikäinen takuu.

• Autolasien tummennus muuttaa kulkuneuvosi ilmettä.

• Pari tunnin odotuksen jälkeen ajoneuvosi ulkoilme on erilainen kuin ennen.

• Käytämme valmistetut EU:ssa ammattilaiset metallipohjaiset tummennuskalvot. Tummennusate 5%, 15%, 20% ja 35%

Sävytetyt tummennuskalvot toimii ajoneuvon suojana auringon säteilystä, ja näin estää 90 % haitallisen uv-säteilyn sisään tunkeutumista ja matkustamo pysyy ehjänä vielä monta vuotta
Kalvot heijastavat noin 70 % auringon säteilystä. Auton sisätilat ei ylikuumene ja autossa on mukavaa matkustaa myös kesähelteissä. Ikkunankalvon ominaisuuksiin kuuluu kyky poistaa suurin osa häikäisevästä auringonvalosta, joka taas säästää silmiä ja parantaa ajomukavuudet. Ikkunakalvot on erittäin tärkeitä myös lapsia ja lemmikkieläimiä kuljetettaessa. Ikkunankalvot muuttavat ajoneuvon ulkonäköä. Ajoneuvossa on ikkunapintaa keskimäärin noin 35 %. Kalvojen tummuusaste vaihtelee 5%, 15%, 20% ja 35% välillä. Lasien tummennus tekee ajoneuvosta paljon näyttävämmän ja kauniimman, ulkoilme muuttuu hyvin erilaiseksi.
Autoissa kaytetään karkaistua lasia ja se rikkoontuu iskun voimasta tuhansiksi pieniksi palasiksi. Kalvot pitää pienet lasinsirpaleet yhdessä ja vähentää ratkaisevasti ihmisille vammojen ja auton sisustuksen vaurioitumisen riskiä. Tummennetut autoilasit suojaavat tummuusasteesta riippuen myös auton sisätiloja ei-toivotuilta katseilta ja arvoesineet ja muut tavarat pysyy auton sisällä turvallisesti tallessa.

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE